Whith Dog

Therapie met ondersteuning van dieren

De Therapie met ondersteuning van dieren die ik toepas is vooral gewijd aan kinderen en jongeren (3-16 jaar) die sociale of persoonlijke problemen ervaren, zoals verlegenheid, moeilijkheid zich te doen gelden, ontbreek aan zelfvertrouwen, zich laten respecteren ... Het kan kinderen ook helpen om door een moeilijke periode in hun leven te komen zoals een sterfgeval of een echtscheiding.

Deze problemen worden bewerkt, onder andere met behulp van een therapiehond. Het kind leert de hond te leiden. Hierdoor zal het kind leren hoe zich te positioneren, hoe zich door de hond te leren respecteren zodat deze luisterent en gehoorzaamt op elk moment..

De therapiehond wordt gebruikt als bemiddelaar, als "vertrouwenspersoon" voor het kind of tiener.

Daarom moet de hond opgeleid worden voor deze taak, dat wil zeggen dat hij luistert naar de orders, niet springt, blaft of likt en nooit aan de leiband trekt .. .

Deze opleiding is een langdurig proces (2-3 jaar). Het is daarom belangrijk voor de kinderen of tieners die een therapie willen beginnen met de hond, te weten dat de honden secure en veilig zijn.

Prijs: 48 € / u

 

 20150604_clarisse_bauwens_educateuracaninaprive_vinalmont_liege_2.jpg

 

 


Therapie met Ondersteuning van Dieren

Je kind spreekt niet, is introvert, of heeft moeite zich te doen gelden ten opzichte van zijn vrienden ...? De hond kan een grote bemiddelaar zijn in een therapie

20150524_image_clarisse_bauwens_therapie_avec_chien_pour_enfants_vinalmont.jpg

Meer weten ]

Desensibilisatie van de angst van honden

Honden maken je bang, het dagelijks zien van honden is een echte confrontatie voor je ? Dit kan definitief veranderen, met behulp van een desensibilitatietherapie.

20150524_image2_peur_chien_desensibilisation_clarisse_bauwens_vinalmont.jpg

Meer weten ]

Contact

info@comportementaliste-canin.com

+32(0)491 92 93 94

Rue Emile Vandervelde, 3
4520 Vinalmont

 

Prijzen

Formation canine

Formation Canine

Als je ook geïnteresseerd bent in het Hondentrainer/gedragsbegeleider beroep, adviseer ik u de  centre de Formation aux métiers du chien. U vindt er een professionele opleiding (in het Frans) in een zeer aangename omgeving.

Admin :nl