Whith Dog

Vakantiekampen en Workshops

Op deze Pagina :

 

 

Cursussen voor kinderen worden aangeboden door de vereniging Pédadog (zie website). Dit zijn cursussen waar kinderen een hond begrijpen en leiden.. Deze cursussen worden gegeven in een educatieve boerderij waar ook andere dieren aanwezig zijn (ezels, schapen, konijnen, hamsters, kippen, ...). Dus, kinderen brengen hun dag door met het ontdekken van de dieren, altijd begeleid door opgeleide monitoren.

 

 :1_stage_enfant_chien.jpg 20150524_photo09_clarisse_bauwens_therapeute_avec_chien_therapeute_assistee_par_l_animal_vinalmont.jpg 20150524_image2_peur_chien_desensibilisation_clarisse_bauwens_vinalmont.jpg 

 

De belangrijkste workshop die ik voorstel is Preventie Van Bijten, toegankelijk voor iedereen, elke 4 maanden. Preventie Van Bijten wordt gegeven als een korte cursus of een kleine conferentie.

Het omvat elk type persoon die te maken kan hebben met honden (bijv, leraren, kinderen, postbode, sociale assistenten, schoonmaaksters, enz.) en leert hoe correct te reageren bij een agressieve hond. Het is heel belangrijk om kinderen te laten begrijpen dat alle honden niet leuk zijn, en dat we deze niet benaderen zonder eerst toestemming te vragen of zonder analyse van de lichaamstaal van de hond.Bedrijfsbeheerders, directie van de Post, of thuishulp diensten die hun werknemers tegen mogelijke hondaanvallen willen beschermen (die ze dagelijks kunnen ondervinden als gevolg van hun beroep) kunnen een Preventie Van Bijten workshop reserveren binnen hun bedrijf.

20150604_chien-qui-court.jpg   20150604_chien-agressif.jpg 20150604_courir_chien_600x277.jpg

Contact

info@comportementaliste-canin.com

+32(0)491 92 93 94

Rue Emile Vandervelde, 3
4520 Vinalmont

 

Prijzen

Formation canine

Formation Canine

Als je ook geïnteresseerd bent in het Hondentrainer/gedragsbegeleider beroep, adviseer ik u de  centre de Formation aux métiers du chien. U vindt er een professionele opleiding (in het Frans) in een zeer aangename omgeving.

Admin :nl