Whith Dog

Clarisse Bauwens

 20150711_dsc_0281_clarisse_bauwens_pension_canine.jpg 

Je hond trekt aan de leiband, springt op iedereen, eet alles wat hij vindt, is bang voor alles, gromt, bijt, is bang voor de auto, is onzindelijk, blaft overtollig, graaft in uw tuin ...? Goed nieuws, niets is verloren. Inderdaad, een hond kan leren of opnieuw leren aan elke leeftijd.

Hondenopvoeder en Gedragsbegeleider
Hondenpension

 

 

Je kindje spreekt niet, is introvert, of heeft moeite zich te doen gelden ten opzichte van zijn vrienden ...? De hond kan een grote bemiddelaar zijn in een therapie. Als therapiedier kan hij kinderen helpen zich te herpositioneren in onze samenleving.

Therapie met ondersteuning van dieren

 

Ben je bang van honden ? Het dagelijks zien van honden is een echte confrontatie voor jou? Dit kan veranderen ! Geen paniek, uit respect voor jouw angst, is de therapiehond nooit aanwezig bij de eerste sessie. Je beslist zelf de benadering en de afstand pas wanneer je er klaar voor bent.

Desensibilisatie van de angst van honden

 

Lid van:

Afgestudeerd in Psychologie en Criminologie ; opgeleid in Hondenopvoeding en gedragsbegeleiding

20150711_dsc_0155_clarisse_bauwens_pension_canine.jpg20150711_dsc_0068_clarisse_bauwens_pension_canine.jpg20150711_dsc_7868_clarisse_bauwens_pension_canine.jpg

Contact

info@comportementaliste-canin.com

+32(0)491 92 93 94

Rue Emile Vandervelde, 3
4520 Vinalmont

 

Prijzen

Formation canine

Formation Canine

Als je ook geïnteresseerd bent in het Hondentrainer/gedragsbegeleider beroep, adviseer ik u de  centre de Formation aux métiers du chien. U vindt er een professionele opleiding (in het Frans) in een zeer aangename omgeving.

Admin :nl